Mitä työ sinulle merkitsee?

Kerro, mitä työ sinulle merkitsee ja voita 200 euron lahjakortti lippupalvelu Ticketmasteriin!

Kilpailu on voimassa 30.11.2017 asti.

Additional

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Ydin
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
0

Viiden lapsen/ lapsen isoäiti.

TYÖ MERKITSEE MINULLE

Olen alanvaihtaja kiinostuin rakennustyöstä muutamavuosisitten.Suoritan erikisammattitutkintoa .Opinnot loppusuoralla olen 50 vuottatäytänyt nainen työ on aina merkinnyt paljon.olin 20.v. sosiaalisessa ammatissa mutta kaipasin aina rakennustyömaalle töihin .kun lapseni aikuistuivat ja muutivat kotoa pois .Aloin elämään ja opiskelemaan uutta ammattiani joka oli unelmani työstä jota tahdon tehdä loppu elämäni.Työ merkitsee minulle uudenoppimista ,sitoutumista ja uskallusta edetä uuteen työhön.

0

Edistäjä

Työn merkitys

Minulle työssä on tärkeää viedä eteenpäin arvokkaiksi katsomiani asioita, joiksi ajattelen laajasti ihmisen ja luomakunnan hyvinvoinnin edistämisen. Nyt toimin tiedon, osaamisen ja terveyden alueilla. On samantekevää, olenko yrittäjä vai palkkatyössä, kunhan näen toivomaani kehitystä. Tarvitsen kuitenkin todisteen pätevyydestäni, ja se on itse hankkimani elanto. Sitä en saisi vapaaehtoistyössä.

0

Caro

Aidosti läsnä

Joillekin työ merkitsee rahaa ja toimeentuloa. Minulle se merkitsee enemmän. Se on toisten auttamista ja tukemista elämän karikkoisella polulla. Läsnäolemista ja aitoa välittämistä. Itsensä likoon laittamista.

0

Hoitsu

Työn merkitys

Teen työtä mistä pidän. Mielekäs työ tuo sisältöä elämään. Vaikka sitten välillä ei töihin lähtö houkuttaisikaan. Työ on yksi elämän tärkeä osa-alue vaikkakaan ei se tärkein. Se tuo raamit arkeeni. Yksi tärkein asia on kuitenkin hyvä työporukka ja esimies. Minun työpaikallani puhallamme yhteen hiileen ja homma toimii yleensä hyvässä hengessä!

0

Osku

Työ

Se oli tärkeää. Olin 42,5 vuotta samalla työnantajalla töissä. Nyt eläkkeellä, jonka olen todellakin ansainnut.

1

KÄTKÄLÄINEN

PERUSTURVAA PERHEELLE

Työllä hankimme leivän pöytäämme, lämmön taloomme ja valon yhdessäoloomme. Työllä pohjustamme tulevaisuutta lapsillemme ja samalla vanhuuden varaa - iloa itsellemme.

0

Hobitti

Työ merkitsee minulle paljon

Työ merkitsee minulle mahdollisuutta tehdä asioita, jotka tuovat elämään iloa. Eniten työ kuitenkin merkitsee yhteiskuntakelpoisuutta, mikä jokaiselle työttömällekin olisi tärkeää. Työ merkitsee mahdollisuutta eläkkeeseen, turvattuun elämään ja sitten joskus myös eläkkeeseen.

0

piia-ellen

työtä pelkäämätön

olen ollut 40 vuotta työssäni vaan,
joten kyllä tämän työn jo osaan,
olen ahkerasti työni tehnyt,
ja samassa paikassa viihtynyt,
kun työtä pelkäämätön työtä haluaa,
sen hän myös varmasti saa.

1

Katja

Työni

Työ merkitsee ensisijaisesti elantoa, mutta koen myös ta4peelliseksi päivittäin mennä töihin ja nähdä työkavereita. Olen myös iloinen että voin sairaanhoitajana auttaa ihmisiä.

2

Ansku

Työ merkitsee

Nykyinen työni merkitsee toimeentuloa ja porukkaan kuulumista. Työympäristö ja ihmissuhteet työkavereihin ovat tärkeitä. Olen saanut vähemmänkin kivoista työpaikoista pitkäaikaisia ystäviä ja kiitän niistä tänä päivänä. Toivon pääseväni tulevaisuudessa työhön jota oikeasti haluan tehdä.

1

Marjatta

Työn merkitys - merkityksellinen työ

Työ on avain elämään, josta voi keskustella pystypäin tuttavien kanssa. Ilman työtä olen jotenkin vajaa ja huono, ilman omaa syytäni. Silti työn olisi oltava minulle merkityksellistä, muutenkin kuin toimeentulon turvaajana.

0

mike

aikuisuutta

ja vastuunkantoa perheen hyvinvoinnista

2

tuuvis

Työ merkitsee

Kyllähän se työ merkitsee paljon elämässä. Oon ollut pätkiä työttömänä ja joka kerta ensiksi on ollut lepo paikallaan, sitten on tullut vaihe kun kaapitkin on jo siivottu pariin otteeseen ja alkaa päivän rytmi olemaan vähän hukassa. Ihmissuhteet rajoittuu pienempään piiriin viikko viikolta, osin siksi että ei viitsi lähteä ulos, osin siksi että silloin kun viitsis ne kaverit joita olisi menossa tapaamaan ovat töissä.

Kun käy töissä ei myöskään tarvitse selitellä kenellekään tekemisiään tai tekemättä jättämisiään, saa loma-aikoinakin lomailla ilman huonoa omaatuntoa.

Työn teosta saa myös hyvää mieltä, onnistumista, oppimista, kontakteja ja ihmissuhteita joista osa kestää läpi elämän.

4

Petteri

Työn merkitys

Työ merkitsee minulle toimeentuloa, päivään sekä viikkoon tulee ryhtiä, kun aamulla lähtee töihin. Työ on myös sosiaalinen ympäristö ja takaa sopivan toimeentulon

2

Kurkku

Työ

Ansiotyö on minulle pakkopullaa jota joudun tekemään että saan laskut maksettua. Monesti mietin että miksi olen laittanut itseni tällaiseen jamaan. On jotenkin surullista että suurin haaveeni on päästä eläkeelle koska siihen minulla on vielä viisitoista vuottaa kurjaa hoitajantyöta jäljelle.

Sivut