Oudoin kuulemasi työhaastattelukysymys?

Kerro, mikä on oudoin kuulemasi työhaastattelukysymys ja voita Polar A360 fitnessmittari!

Kilpailu on voimassa 30.9.2017 asti.

Additional

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Ydin
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
0

äimänkäki100

osaatko tehdä tarjouspyynnön

Hain erääseen järjestöön varainhankintatehtäviin, sillä niistä minulla on erittäin vankka kokemus ja paljon koulutusta. Järjestön hallituksen pj kysyi minulta, "mutta osaatko sinä pyytää tarjousta painotöistä????" ja katsoi minua merkityksellisesti. Sillä hetkellä päätin, että en ole oikea henkilö heille. Kyllä haastattelijan tulee ymmärtää, mitä kaupallisen koulutuksen omaava, kokenut ihminen osaa. Ei ainakaan kysyä noin typeriä asioita. Kysymys osoitti, ettei heillä ole hajuakaan tuloksekkaan varainhankinnan aiheesta.

4

Pitkä pätkäläinen

Sukunimen taakka

Minulla on kaksi erilaista tutkintoa. Hain naapurikunnasta määräaikaista tehtävää, jossa olisin voinut yhdistää molemmat tutkinnot. Pääsinkin haastatteluun. Haastattelu eteni mielestäni hyvin ja asiallisesti, kunnes haastattelija kysyi ”Hakiko isäsi aina perjantaisin perjantaipullon Viinatietä pitkin?”. En muista tarkalleen vastaustani, sillä isäni ei juuri käyttänyt alkoholia, mutta olin kiusallisen tietoinen tapahtumista, joihin haastattelija liitti syntymäpaikkani ja sukunimeni. En myöskään muista miten sain loppuhaastattelussa selvitettyä haastattelijan työhistorian, mutta kysymyksellään hän paljasti myös itsestään paljon. Ymmärsin haastattelijan toimivan täysin epäammattimaisesti. En saanut työpaikkaa

3

Anne

KILPAILU

Oudoin kuulemani työhaastattelukysymys:" Oletko raskaana?"

5

Jonna

(Ei aihetta)

Minulta kysyttiin miten kuukautiset vaikuttavat työntekooni. Sanomattakin selvää, ettei tuollaisessa kioskissa oleva paikka enää kiinnostanut.

8

Toimistorotta

Haastattelukysymykset

Monenlaisissa haastatteluissa olen vuosien varrella käynyt, ehkä oudoinpana mieleen on jäänyt haastattelu, johon minut haettiin lähikaupan pihalta pakettiautolla, työpiste olisi ollut omistajan kouluikäisen pojan huoneessa ja lopuksi kysyttiin suostutko ottamaan palkan pimeästi. Paikka oli auki työkkärissä, tehtävänimike taisi olla it-asiantuntija.

9

Kukkahattuäiti

Raskaana haastatteluun

Olin vuosia sitten työhaastattelussa ihan alkuraskaudesta. Työ oli määräaikainen ja olisi loppunut jo ennen äitiysloman alkamista. Haastattelijalla oli heti alusta todella tympeä asenne ja itsellä oli työn ja tuskan takana selviytyä haastattelusta. Haastattelun aikana kierrettiin paikat, juteltiin työtehtävistä jne. Lopuksi haastattelija kysyi, koska olen ajatellut lapsia hankkia. Vastasin pokkana, että olen jo raskaana. Haastattelijan ilme oli näkemisen arvoinen, eikä työpaikkaa tietenkään tullut.

6

..avioero tuli kuitenkin

Eropaikka

Työpaikkahaastattelija kyseli ihan peruskysymyksiä aluksi. Nuorempi miespomo vielä esitti lopuksi, että tässä firmassa ovat kaikki naimisissa olevat eronneet vuoden sisällä. Niin tulee sinullekin sitten käymään, jos tämän paikan otat.
No, en päässyt firmaan töihin, mutta....

8

susse

outo työhaastattelu.

Ensin kierrätettiin ympäri ravintolaa ja hotellia, ja esiteltiin paikkoja -ja sanottiin että irtisanoudu vaan olemassaolevasta työstä. Ollaan niin vakavarainen työpaikka, säätiö omistaa tämän. Lopuksi kolme ihmistä haastattelee, yksi kysymys koska lapsia ? sanoin ettei vielä ainakaan. toinen kysyi sivusta entäs jos tulee vahinko? mulkaisin haastattelijaa, ja nousin pöydästä, sanoin jatkavani työtä jota teen, ja jota tein vielä 10 vuotta. ( ja siinä vakavaraisessa paikassa , vaihtui omistaja ja moni sai kenkää)

8

Iiduska

Palkalla pelkkiä vaatteita

Haluatko hakea meille töihin, jotta voisit palkalla ostaa uusia vaatteita?

7

SR

Mitä miehesi tekee työkseen

Olin menossa haastatteluun lounasravintolan työntekijäksi, noh miusta ei millään liittynyt tähän haettuun työhön mutta yksi kysymys omistajalta oli mitä miehesi tekee työkseen.

6

merkka

huoltoaseman kahviomyyjä

Minulta on kysytty :Mitä teet - jos on satanut runsaasti lunta oven eteen !

9

Lilli

Pomot ruotuun?

Yrityksen ulkopuolisen haastattelijan kysymys: Nämä yrityksen johtajat ovat melko saamattomia - pystykö (sihteerinä) laittamaan heidät ruotuun?

9

what

Luuranko kaapissa

Yrityksen toimitusjotajan kolme kovaa haastattelukysymystä:
Oletko alkoholin kohtuukäyttäjä?
Onko perheessäsi sairauksia?
Onko sinulla luurankoja kaapissa? Nyt olisi hyvä hetki kertoa niistä.

7

Jäätyminen

Lelukaupan ryhmähaastattelu

Olin vuosi sitten työhaastattelussa erääseen lelukauppaan noin kolme kuukautta kestävään jouluapulaisen työhön. Haastattelut järjestettiin noin viiden henkilön ryhmissä ja haastattelut alkoivat perinteiseen tapaan itsensä esittelyllä. Seuraavat kysymykset olivat myös loogisia työhön liittyviä kysymyksiä, kuten "Millaista on hyvä asiakaspalvelu?" ja "Miten me voimme tehostaa myyntiä täällä paikassa X?".
Kysymys, jota en ollenkaan odottanut oli haastattelun toiseksi viimeinen kysymys, joka kuului näin: "Miten suhtautuisit jos esimiehesi olisi nainen? Tekisitkö kuten hän pyytäisi sinua tekemään?". Minä olin vastausvuorossa ensimmäisenä ja koitti hetken hiljaisuus vain ihmetellen kuulinko kysymyksen varmasti oikein. Lopulta sain sanotuksi asiallisella tavalla, että esimiehen sukupuolella ei ole vaikutusta annettuihin tehtäviin. Selvennykseksi vielä, että haastattelija oli mies ja haastattelun sihteerinä toimi nainen. Vieläkin mietin, miksi tämä kysymys oli haastattelussa...

7

Arvokas

Arvot kunniaan

Hämmästyin todella hakiessani töitä eräästä firmasta, kun haastattelija kysyi: "Mitkä ovat 3 tärkeintä arvoasi?"
Yleensä mielestäni yrityksillä on arvot ja henkilöillä periaatteet, mutta ilmeisesti ne periaatteet ovat sitten nykyisin arvoja? Edellisestä työnhausta on yli 20v. joten en ollut kuullut moista ennen.

Sivut