Millainen on hyvä kesätyönantaja?

Mitä ominaisuuksia sinä toivoisit kesätyönantajaltasi? Kerro, millainen on hyvä kesätyönantaja ja voita Beurerin kirkasvalolamppu!

Kilpailu on voimassa 31.1.2017 asti.

Kilpailu on päättynyt.

6

viekas8@gmail.com

Yli-inhimillinen

Paras kesätyönantaja ajattelee työntekijöitään ennen itseään ja ottaa huomioon myös sen että kesäisin suomessa voi olla hieman hankaluuksia saada kunnolla nukuttua, joten jos työ vaatii tarkkuutta, niin olisi silloin myös joustavat työajat sovittavissa itselle sopivammiksi. Myös vapaa-aikaa ja perehdyttämistä työ-yhteisöön esim. jonkunlainen reissu työntekijöiden kesken tai sitten vaan ihan perus juhannuksen viettoa.

9

töihinkö

Reilua

Tarjoais tauolla ilmaiset kahvit.

9

irkku

perehdyttäjä

Paras työnantaja varsinkin ensimmäisinä työkokeiluaikoina on ehdottomasti ihminen joka osaa perehdyttää . Kaikki oppivat tekemään , mutta se kuinka - riippuu työhönopastajasta.
Jopa jo aikansa työelämässä olevat tekevät asiat nurinkurin ja siinä ei työnantaja voi ku vilkasta peiliin.

9

Ninnu

Joustavuus on molemminpuolista

Joustavuus sitouttaa työntekijää. Kesätyönantajani kaupanalalla oli minua kohtaan reilu ja joustava. Hän ymmärsi, että kesäisin ihmisen elämään kuuluu myös muuta. Vapaatoiveet onnistuivat lähes aina. Sain kerran myös pitää sairaslomaa ilman lääkärin todistusta, sillä työterveyttä ei määräaikaisille tarjottu, enkä asunut samalla paikkakunnalla, joten yksityisen lääkärin käynti olisi maksanut paljon. Tällä käytöksellään hän sai jätettyä minut kiitollisuudenvelkaan sen verran, etten koskaan kehdannut kieltäytyä lisävuoroista tai ylityötunneista. Puolin ja toisin joustetaan ja ymmärretään.

11

Tellervo

Torille myymään vihanneksi ja marjoja

Minä tykkään asiakaspalvelusta. Siinä tapaa mitä erilaisempia ihmisiä ja voi vaihtaa
kuulumisia samalla kun myy. Ulkona on kesällä tosi mukavaa ja aina olen ajatellut
että kesät torimyyjänä olis ihanaa.

13

J

Kesä

Joustava ja rento.

12

Cee

(Ei aihetta)

Hyvä kesätyönantaja on kannustava ja opettavainen. Hän on reilu niin kesätyöläisiä kuin vakkarityöntekijöitäkin kohtaan ja osaa ottaa kaikki tasapuolisesti huomioon. Hän hoitaa hyvän perehdetyksen uusille työntekijöillensä, ja on helposti lähestyttävissä, mikäli työtehtävistä tulee kysyttävää. Monelle nuorelle kesätyö on kuitenkin se ensimmäinen oikea työ ja sen vuoksi esimiestenkin pitää olla työtehtäviensä tasalla.

16

marju

(Ei aihetta)

Hyvä kesätyonantaja osaa opastaa/osaa perehdyttää työtehtäviin rauhallisesti ja jäsennellysti. Häneltä uskaltaa kysyä asioita ilman että tarvitsee pelätä narua, tiuskimista tms. Hyvä kesätyönantaja maksaa kunnon palkan/työehtosopimuksien mukaan ja pitää kiinni työturvallisuudesta. Hänen kesätyntekijät ovat "samalla viivalla" kaikkien työntekijöiden kanssa. Hyvä kestyönantaja motivoi kesätyöntekijää omalla asenteella.

15

Reilu

Hyvä kesätyönantaja

Hyvä kesätyönantaja antaa perusteelisen perehdytyksen työhön, kertoo miten työpaikalla toimitaan ja käy läpi turvallisuusnäkökohdat. Häneltä voi käydä kysymässä typeriltäkin tuntuvia kysymyksiä ilman, että saa mulkoilua tai muuta väheksyvää käytöstä osakseen. Hän on jämerä, mutta ei tiukkis, puolueellinen tai ilkeä ketään työntekijää kohtaan. Hän ei myöskään siedä työpaikkakiusaamista millään tasolla, vaan puuttuu siihen ankaralla kädellä. Ja tietysti maksaa palkan ajallaan ja oikean määräisenä.

16

miirah

hyvä kesätyöntekijä

On ahkera ja tunnollinen sekä osaa itse sanomattakin välillä tehdä asioita ;D

12

Mikki

Kesätyön parhautta

Sellainen työnantaja on paras, joka antaa reilusti töitä ja tarjoaa nuorelle mahdollisuuden. Palkan pitää olla reilu, ei likaa, mutta palkka työstä. Enempi porkkanaa ja tekemisen meininkiä. Neuvoo ja opastaa töiden tekemiseen, kuria ja järjestystä, palveluasennetta ja neuvoja eteenpäin, palautetta tulevaisuutta varten.

15

Hanski

(Ei aihetta)

Toivon ettei kesätyönantajani kyttää liian tarkasti vieressä mitä hommaan.

17

Markus Pylkkänen

Kesätyönantaja

Hyvä kesätyönantaja huomioi työntekijät ja tuo heille kesähelteillä kylmää juotavaa ja järjestää työtilat sellaisiksi, joissa ei ole liian kuuma. Rento, letkeä ja kuunteleva!

16

Illu

Kesätyönantaja

Hyvä kesätyönantaja huomioi että työ on tarpeeksi haastavaa ollakseen mielenkiintoista sekä on valmis ottamaan palautetta työntekijältä.

13

Tete

Hyvä kesätyönantaja

Hyvä kesätyön antaja on sellainen joka ei koita käyttää kesätyöläistä hyväksi vaan pitää kiinni työnantajan velvollisuuksista ja vastuista.

Sivut